Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Підгородецька Ірина
«Мумі–Троляндія» або коли полюбиш Мумі-Тролів
Веселі, яскраві, маленькі та великі ласуни мумі-тролі – ну яка ж без них сучасна дитяча література? Вони та їхня літературна мама Туве Янссон здобули популярність у всьому світі не просто так. Добрі, тендітні, але водночас сильні духом, відважні, дружелюбні, здатні здолати будь які перепони задля своєї родини та друзів. Мумі-тролі потрапляють у різноманітні пригоди та казуси і знаходять вихід з будь-якої ситуації.
 
Мумі-трольчики полюбились всім своєю добротою, душевністю, відкритістю, оригінальністю. Автор змогла знайти стежинку до серця та душі малих та дорослих читачів завдяки кумедним та повчальним пригодам вигаданих істот мумі-тролів.
 
Сьогодні вже не можна уявити світ без них. В різних країнах створені фан-клуби Мумі-Тролів, навіть тематичні кав'ярні. Безліч сувенірної продукції, канцелярії, елементів одягу з символікою мумиків можна знайти на просторах інтернету.
 
Коли полюбиш Мумі-Тролів, біленьких щокатих створіннячок, захочеш з ними помандрувати, вирушити на пошуки пригод, поласувати солодким та може й навіть запросити їх до улюбленого міста Лева ;-)
 
Запросивши сімейку маленьких ласунів до Львова, організуємо їм яскраву, інформативну, оригінальну та смачнючу прогулянку по місту, в якому вони ще не бували. Розпочинається все з прогулянок окраїнами, які часто не потрапляють в туристичні маршрути міста – Скниловом, Левандівкою, Сиховом, Личаковом, Винниками, Новим Львовом, 700-річчям. Потім помандруємо пішки до центральної частини Львова.
 
Для наших мумітрольчиків з друзями придумали солодко-морозивно-карамельно-шоколадну екскурсію найвідомішими та найсмачнішими львівськими кондитерськими та кав'ярнями, куди зводили б кожного фінського ласунчика!
 
Мумі-мама обов’язково купила б до свого будиночка кавові сервізи, запашного чаю та кави, декілька кілограмів найсмачніших в світі пляцків, штруделів, сирників та пончиків. Найменшеньким сподобались би сирники та пончики.
 
Після цього, в одній з затишних кав'ярень Мумі-сімейка зустрілись би зі своїми найпалкішими читачами та прихильниками. А наприкінці Мумі-мама поділилась би з львівськими господинями своїми найновішими рецептами. І, звичайно, вчили б разом українських пісень!
 
Ось такий мумі-світ витає у Львові!
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage