Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Содомора Христина
Математика читання
Важливо, скільки за добу випиваєш води, скільки долаєш кілометрів, скільки споживаєш овочів та фруктів. Так само й важливо, скільки сторінок поглинаєш в день. Існують прості базові вимоги, котрі стосуються як початківців, так і досвідчених інструкторів. Змінюється лише кількість, а отже й витривалість – врешті, набувається досвід. Останній ніколи не задовольняється самоспогляданням, а прагне продовжуватися в інших, розмножуватися і збільшуватися у нових свіжих тілах та серцях.
 
Як всі справжні захоплення, читання також існує під впливом законів гравітації очей, вправ для мозку, розрядки для тіла. Знайшовши власну методику, чи бодай наслідуючи досвіди інших, поринаєш у світ, у котрому азарт – це не ризик втратити, а неймовірна можливість здобути. Витрата часу на читання не розглядається як руйнівний чинник. Ми радше відбираємо якісь уламки часу в менш важливіших заняттях, цінуючи кожну хвилину, наче вона існує у грошовому еквіваленті.
 
Время читать – это всегда украденное время. (Как, впрочем, и время писать, время любить.) У кого украденное? Скажем, у обязанности жить.
 
Даніель Пеннак «Як роман».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage