Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Лізка Мармизко» Наталії Ясіновської: невгамовним, неспокійним та енергійним
Лізка Мармозко – веселе та непосидюще дівча, про яке написала книгу письменниця Наталія Ясіновська. Лізка знає, як подружитися з Вовком і Березою, чи вміють плавати хом’яки та навіщо маленькій «і» крапочка. А ще вона любить малювати, експериментувати і не любить нудьгувати. Своїми враженнями про пригоди дівчинки поділилися юні читачки, а ілюстраторка видання Софія Ясіновська оживила їхні фотографії з книжкою.
 
Настя
 
 
Мені дуже сподобалась ця книжка. Вона підходить усім невгамовним, неспокійним та енергійним. Книжка неймовірно цікава своїми пригодами, картинками, особливо Лізка з яблуками смішна. Головна героїня завжди прагне більшого, хоче зробити звичайне та незвичайне. У кожній оповідці йдеться про енергійність та непосидючість дівчинки. Я сподіваюсь, що це не остання зустріч з Лізкою Мармизко.
 
Катя
 
 
Мені дуже сподобалася Лізка. Це ж треба додуматися – залізти на стілець і розмалювати стелю! Або ж: у вас є старий комод і багато блиску для губ? Не сумуйте – просто «оновіть» свій комод. (Головне – щоб у вас були добрі батьки – так безпечніше). З Лізою ніколи не буде сумно. У неї завжди знайдеться чим вас розважити. Тож вона запрошує і вас до себе в гості – пограєте з нею в піцерію, а потім точно не залишитеся без нової зачіски. Ось яка вона – Лізка Мармизко!
 
Оля
 
 
Дуже сподобалося і вразило, як Лізка Мармизко з її другом Андрієм Березою Лізину хом'ячиху купали: та надула щоки і пропливла сама два басейни, не дихаючи... Просто на щоках! Як це хом'ячиха може проплисти на надутих щоках так багато!!!
 
І ще сподобалося, як Лізка Мармизко з Андрієм Березою побудували з лего загорожу для хом'ячихи, щоб вона там бігала. Її запустили всередину, але вона там дуууже повільно повзала... Андрій Береза хотів, щоб вона рухалася швидше і навіть заманював її їжею, далі випадково зачепив цеглинку з лего, і хом'ячиха стала на неї, як на сходинку, перескочила парканчик і раптом дуууже швидко побігла під тумбу, звідки її не могли виманити аж два дні. А на третій день ввечері вона сама звідти вилізла. Мені цікаво, чого це вона придурювалася, і коли її просили – бігала повільно, а як не треба було – то швидко, як торпеда, побігла?
 
І ще було смішно про куховарення Лізки. Про те, як мама попросила Лізку приготувати їй щось поїсти, поки вона прибирала. І Лізка вирішила зробити свій кулінарний шедевр: банан із яблуками з шоколадною поливкою. Але сталося щось цікаве: Лізка забула, коли попереднього разу готувала свій куховарський шедевр, закрити пляшку з шоколадом, і туди залізли мурахи... І коли тепер вона лила мамі поливку на яблука з бананами – вона подумала, що то застигли шматочки шоколаду... Дала мамі, та побачила щось чорне і спитала: «Що це? Чи ти закрила пляшку з шоколадом і поставила її в холодильник?» Лізка сказала: «Ні... напевне туди залізли мурахи!»
 
Юля
 
 
Мені сподобалося, коли Лізка Мармизко помалювала комод помадою і намалювала на стелі місяць. Моя улюблена частина – та, де мурашки були в шоколаді, і мама відмовилася їх їсти. Сказала, що таке їли б тільки Шрек із Фіоною. Мій улюблений малюнок – той, де Лізка кривиться, бо вона їсть яблуко, і воно кисле. А ще подобається малюнок, де вона малює на стелі, а на стіні намальований її портрет. І хом’як, який біжить повз лего.
 
 
***
 
Нагадаємо, потрапити на зустріч з Наталею та Софією Ясіновськими можна буде під час Книжкового Арсеналу у п’ятницю, 19 травня. 
 
14:00 – 14:40 – «Весело з Джуді Муді та Лізкою Мармизко» (за мотивами книжок Меґан МакДоналд та Наталі Ясіновської). Учасники: Наталя Ясіновська, Софія Ясіновська, Наталя Малетич. – Видавничий майданчик.
 
15:00-15:45 – Наталя Ясіновська, Софія Ясіновська – автограф-сесія на стенді Старого Лева (стенд В2 33).
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage