Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Книги, що стануть серіалами

ReadRate  

Останнім часом в кіноіндустрії з’явився новий тренд - створювати серіали за мотивами відомих книг. Деякі з таких серіалів набули світової популярності та отримали мільярдні доходи. The show must go on: пропонуємо перелік книг, серіали за мотивами яких незабаром з’являться на екранах.

«Джонатан Стрендж та Містер Норрелл» британської письменниці Сюзанни Кларк – альтернативна історія Англії ХІХ століття у період  Наполеонівських війн. Головні герої, звернувшись до потойбічних сил, воскресили наречену багатого чиновника. Але не все так просто, як здавалося...

Єдиний серіал у переліку, показ якого вже стартував. Прем`єра відбулась 13 червня. Головні ролі у фільмі грають  Едді Марсан («Шерлок Холмс», «Джек – вбивця велетнів», «Багно») та Берті Карвел («Шерлок», «Знедолені»).

«Велика маленька брехня» Ліана Моріарті – історія трьох різних матусь, які зустрілися якось у школі їхніх дітей. Історія трьох життів, які переплелися і змінилися.

Прем`єра серіалу відбудеться на каналі НВО. Наразі відомо, що ролі двох героїнь виконають Ніколь Кідман («Золотий компас», «Дружина напрокат», «Падінґтон»)  та Різ Візерспун («Води слонам», «Отже, війна», «Дика»).

Серія дитячих книг «33 нещастя» Лемоні Снікет постане перед глядачами у вигляді серіалу кінокомпанії «Netflix». Наразі триває кастинг на роль головних героїв стрічки – трьох дітей, які, залишившись без батьків, переїжджають з місця на місце у пошуках опікуна.

«Гострі предмети» Гілліан Флінн – історія молодої репортерки Камілли, яку відправляють у маленьке містечко зібрати інформацію про маніяка. Дівчина переконана, що швидко розгадає справу, адже виросла у цьому містечку. Але ця поїздка виявляється справжнім жахіттям...

Наразі відомо, що сценарій до серіалу напише сама письменниця, а продюсером проекту буде Марті Ноксон («Баффі – переможниця вампірів»). Дату прем`єри повідомить компанія «eOne Television».

«Терор» Дена Сіммонса -  історія містичного зникнення дослідницького судна із назвою «Терор». Відомо, що сценарій до стрічки напише сам автор, а продюсером фільму стане Рідлі Скотт («Перш, ніж я засну», «Клондайк», «Halo: Сутінки»). Зйомками фільму займається компанія «AMC».

«Війна і мир» Льва Толстого теж з`явиться на екранах у вигляді серіалу ВВС.  Основний акцент у фільмі буде на історії родин.  Орієнтовно прем`єра серіалу відбудеться на початку 2016 року.

Сценарій до серіалу напише Ендрю Девіс («Ідеальне вбивство»). У ролях: Анейрін Барнард («Марія – королева Шотландії», «Біла королева»), Лілі Джеймс («Попелюшка», «Швидкі дівчата»), Пол Дано («12 років рабства», «Ковбої проти прибульців»). 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage