Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Книги для саморозвитку, які не можна оминути
Книги - це не лише цікаві історії, це тексти, які мотивують нас розвиватися та рухатися далі. Кожне видання, будь-то роман, детектив чи нон-фікшн, дарує нам цікаві ідеї та натхнення створювати щось нове і змінювати себе та світ на краще. Старому Леву дуже важливо, щоб українські читачі могли насолоджуватись читанням якісної та корисної літератури, тому він зібрав для вас декілька книжок, які допоможуть досягти успіху та реалізувати найграндіозніші плани.
 
 
Ніщо так не заряджає натхненням та енергією, як приклади інших. Письменники, музиканти, підприємці, журналісти, громадські активісти, спортсмени - звичайні люди, котрі досягли висот у житті наполегливою працею. Розмови з відомими українцями увійшли до двох книг «theUKRAINIANS: історії успіху». Герої інтерв’ю переконані, що успіху може досягти кожен. Так вважає і Старий Лев, тож впевнений, що ці історії надихнуть вас та підштовхнуть втілювати у життя власні мрії. 
 
 
На численних прикладах розглядають кожен етап життя автори книги «Як ви збудуєте своє життя?» Клейтон Крістенсен, Джеймс Олворт та Карен Діллон. Вони наголошують, що будь-яка мета досяжна, варто лише правильно сформувати завдання та розробити вдалу стратегію їх реалізації. Ця бізнес-книга для тих, хто шукає відповідей на важливі життєві питання та прагне досягти гармонії у професійному, сімейному і творчому планах.
 
 
Для щастя не потрібні мільйони, головне у житті – реалізація себе та люди, котрі тебе оточують. Цю тезу проносить крізь книгу «Доставка щастя» відомий американський підприємець, директор компанії  «Zappos» Тоні Шей. Свій шлях до прибутку, задоволення і мрії він описує на 288 сторінках, ділиться власним досвідом побудови успішного бізнесу та попереджає про небезпеки, що чекають на цій дорозі. Збудувавши велетенську компанію та заробивши чимало, врешті автор доходить висновку, що гроші – це далеко не найцінніше; у житті є значно важливіші речі, наприклад, дарувати радість іншим.
 
 
Місто – гігантський живий організм, і кожен з нас є його частиною. У книзі «Акупунктура міста» бразильський архітектор Жайме Лернер нагадує, що усі ми творимо простір навколо себе, і те, яким буде наше місто, країна чи світ, залежить від нас. Як перетворити занедбаний мегаполіс на місце, де панує затишок, комфорт і насолода? Знає Жайме Лернер. Досвід багатьох міст та держав, а також низку порад, як змінити все навколо на краще, читачі знайдуть у книзі архітектора.
 
 
Шон Кові – відомий письменник та автор низки мотиваційних книг для дорослих і дітей. Одна з них вийшла українською у «Видавництві Старого Лева», а саме «7 звичок високоефективних підлітків». Автор пропонує безліч порад, як досягти висот у навчанні, обрати свій професійний шлях, налагодити стосунки з батьками і однолітками…  І хоча Шон Кові адресує книгу підліткам, певні, що чимало цікавих рекомендацій та ідей у ній знайдуть і дорослі ;)
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage