Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Арт-нотатник «Чарівний сад»: запиши свої мрії
Арт-нотатник «Чарівний сад» від ВСЛ – це річ, яку хочеться тримати на своєму письмовому столі, носити всюди з собою. На його сторінках з делікатними вкрапленнями малюнків культової ілюстраторки Джоанни Басфорд хочеться записувати свої найкращі ідеї, найпотаємніші мрії. І знаєте чому? Тому що вони обов’язково стануть реальністю:)
 
Старий Лев знає, як його друзям подобаються неймовірно гарні та стильні роботи талановитої Джоанни Басфорд. То ж, побачивши англійський варіант арт-нотатника «Чарівний сад», він вирішив, що обов’язково має видати його і в Україні. 
«Цей арт-нотатник розкішний, - вважає головний редактор видавництва Мар’яна Савка. - Він мені дістався від правовласників «Чарівного саду» Джоанни Басфорд, і я тут же кинулась записувати в нього свої найкращі ідеї. І це дуже приємне відчуття. Але було б несправедливо не поділитися такою вишуканою штукенцією з вами».
 
 
То ж тепер ви маєте можливість замовити розкішний нотатник еліт-класу з елегантними ілюстративними вставками. Він стане чудовим подарунком для рідних та близьких, а також невід’ємним супутником людей бізнесу та усіх, хто цінує витончені речі. Вишуканий дизайн і тонке поліграфічне виконання роблять його справді мистецькою фішкою. 
 
Нотатник можна використовувати не тільки як записник, а і як розмальовку – на його сторінках розміщенні малюнки, які допоможуть вам трохи розслабитись та підняти собі настрій. Джоанна Басфорд переконана, що розмальовування – це не лише розвага, а й спосіб привести думки до ладу: «Коли люди розмальовують, вони відчувають себе спокійними. Можливо малювання мало б такий самий ефект, але інколи пустий аркуш може лякати», - говорить художниця. 
 
 
Тож тепер кожен має нагоду насолоджуватися арт-нотатником, занотовувати в нього найзаповітніші мрії, найцікавіші та найсміливіші плани!
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage