Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
14 гарних незалежних книгарень у Лондоні

Незалежні від книжкових магнатів та супермаркетів маленькі приватні книгарні у Великобританії є вимираючим видом. Запрошуємо вас на прогулянку затишними книжковими крамницями Лондона, у яких хочеться не тільки придбати кілька видань, а й провести деякий час.

1. Книгарня «Daunt Books» відома як один з провідних туристичних та літературних магазинів Лондона, філії якого розташовані по всьому місту.

  

2 «Lutyens & Rubinstein». Книгарня заснована у 2009 році літературними агентами. Тут можна придбати фантастику і науково-популярні книги, є й твори широкого жанрового спектру.

  

3.Книгарню «London Review Bookshop» відкрили у 2003 році. Асортимент магазину сягає 20 тисяч назв видань.

  

4. «Foyles» - найвідоміший лондонський книжковий магазин.

  

5. Книгарня «Goldsboro Books» розташована в самому серці Уест-Енду.

  

6. «Koenig Books» - книгарня, що належить німцям. Спеціалізується на мистецтві, архітектурі та фотографії.

7 «Forbidden Planet» - найбільший і найвідоміший у світі книжковий магазин фантастики і розважальної літератури. Тут представлений величезний асортимент науково-фантастичних, культурницьких книг, які майже неможливо знайти в інших книгарнях.

  

8. «Claire de Rouen Books» - спеціалізована книгарня фотографії та моди.

  

9. «Persephone Books» - книгарня і видавництво, яке займається публікацією фантастичних і науково-популярних творів, написаних до середини ХХ століття здебільшого жінками-письменницями.

  

10. «Big Green Bookshop» - книгарня на півночі Лондона, яка пропонує твори популярних авторів. Родзинка цього магазину – затишна та дружня атмосфера.

  

11. Книгарня «Arthur Probsthain», створена у 1903 році, є однією з провідних книготорговельних точок у світі, які займаються східною та африканською літературами.

  

12. «Gay’s The Word» - провідна книгарня Лондона для людей з нетрадиційною орієнтацією.

  

13. Книгарня «Belgravia Books» пропонує широкий асортимент перекладних видань, серед яких особливе місце займає індійська періодика.

  

14. Книгарня «Gosh!» пропонує покупцям великий спектр графічних видань: комікси, мистецькі альбоми, старовинні дитячі книги, сучасна графічна фантастика тощо.

  

Buzzfeed

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage