Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Вчені: Батьківство позитивно впливає на кар`єру чоловіка
Random
 
Американські вчені провели ряд досліджень та виявили, що батьківство сприятливо впливає на професійні якості чоловіків та допомагає швидше досягати кар`єрних вершин. Вони починають по-іншому дивитися на світ, почувають себе щасливішими та впевненішими у собі. Ось кілька фактів про те, які переваги отримують татусі у робочому середовищі.
 
Дослідники з Корнелльського університету провели експеримент та довели, що чоловіків, у яких є діти, частіше наймають на роботу, ніж тих, у яких дітей немає. Татусів роботодавці вважають більш надійними, а також частіше пробачають їм запізнення.
 
У той час працівники Массачусетського університету в Ахмерсті виявили, що татусі в середньому заробляють на 6% більше, ніж чоловіки без дітей. Це пов`язано зокрема з тим, що батьки працюють більш наполегливо, а керівництво ставиться до них лояльніше, вважають дослідники.
 
Інше багаторічне дослідження доводить, що багатодітні татусі працюють значно швидше, інтенсивно та якісно, ніж ті, у кого одна дитина чи немає дітей взагалі. Цікаво, що при народженні близнят, продуктивність роботи тата збільшується майже на 52%.
 
Вчені з Університету Кларка вважають, що батьківство добре впливає і на комунікативні навички чоловіків. Так, спілкуючись з дітьми, батьки вчаться знаходити компроміси, вирішувати конфліктні ситуації, вести переговори. Такі вміння відіграють позитивну роль у професійний сфері.
 
Татусі стають більш амбіційними працівниками та швидше рухаються по кар`єрній драбині, стверджує міжнародна консалтингова компанія «McKinsey & Company». Аналітики переконані, що, бажаючи стати хорошим прикладом для дітей, батьки ставлять перед собою високі цілі і швидко їх досягають, тому часто отримують керівні посади раніше своїх колег.

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage