Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У США школярі вчитимуться за допомогою... Facebook
Random
 
Корпорація Facebook розробила інноваційну систему освіти для американських школярів. Так, за допомогою спеціального додатку, учні зможуть самостійно складати навчальні плани, орієнтуючись на свої зацікавлення та індивідуальні особливості, а вчителі виконуватимуть роль наставника.
 
Марк Цукерберг уже давно проявляв зацікавлення галуззю освіти. Тож не дивно, що корпорація Facebook спільно з мережею приватних шкіл Summit запровадила унікальну навчальну систему. Сьогодні ця концепція апробована у 19-ти американських школах, а ще 100 навчальних закладів у 27 штатах США вирішили впровадити її вже цього навчального року. 
 
Програмне забезпечення, яке отримало назву «Summit Personalized Learning Platform», дає можливість школярам самостійно формувати індивідуальний навчальний план, обирати дисципліни в бажаному порядку та встановлювати кінцеві терміни здачі завдань. Це, на думку розробників, дасть змогу дітям проявити свої творчі здібності, навчитися розпоряджатися власним часом, приймати самостійні рішення й нести за них відповідальність. 
 
Роль вчителя згідно з цією програмою зводиться до позиції наставника. При цьому передбачається, що за кожним учнем буде закріплено вчителя, який направлятиме його навчальний процес, зможе проводити індивідуальні консультації чи додаткові заняття. Доступ до навчальних матеріалів отримують не лише діти, а й батьки і вчителі, тож вони зможуть допомагати учням та слідкувати за виконанням завдань.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage